nad.bg

Нашите клиенти

Жасмина Маджид

Жасмина Маджид 

Доктор по икономика, майка на 3 деца, собственик на модна и козметична линия продукти. Съучредител на фондация “Данък добро”.

NAD+ запомнете тази три букви. Коензимът, свързан с генетичния код на младостта, за който тепърва ще се говори.

Първата ми среща с NAD+ беше чрез книгата „Защо стареем и защо това не се налага“ на Дейвид Синклер, която е много популярна в спортните среди. Тя провокира любопитството ми да  потърся начини как да си набавя NAD+.

След терапията забелязах доста промени. Сутрин се събуждам бодра и в бойна готовност да посрещна предизвикателствата през деня. Колкото и да сме балансирани, в общуването винаги има доза стрес.

След NAD усещам повече спокойствие и добър фокус. Като човек, който тренира 6 пъти в седмицата, мога да кажа, че сега се възстановявам по-бързо и без мускулна треска. Нужни са ми по-малко часове сън, а енергията през деня мога да сравня с най-активните младежки години.

Чела съм статии за магичния коензим и терапиите, които си правят с него холивудските звезди отвъд океана. До скоро си мислех, че тук в Европа, NAD+ терапии се предлагат само в швейцарските клиники за ограничен кръг “богоизбрани” клиенти.

Чудесно е, че NAD+ вливания вече се правят и тук в България.

Ръководя много проекти едновременно и е важно да съм в добра кондиция и с ясен ум. Въпреки натоварения график, който включва и регулярен тренировъчен режим, не чувствам умора. Наспивам се бързо и се събуждам с нови идеи.

След терапията с NAD+ имам пълна концентрация, повишен работен капацитет и неизчерпаема младежка енергия.

Това са първите, но много приоритетни за мен ползи, които усещам през последните седмици, след като завърших първия цикъл от моята  индивидуална програма с NAD+.

С NAD си върнах жизнената енергия отпреди 20 години!

Милена Шаркова

Милена Шаркова

Маркетинг експерт
клиент 3

Виктория Бакърджиева

Главен счетоводител на BulIns

Преди месец преминах програмата Стандарт с NAD+ инфузии. Избрах терапията по препоръка на мой приятел преди всичко, защото не успявах да се справя със стреса на работното място и с безсънието. Поради ежедневното напрежение отключих преди година паник атаки, които е още по-трудно да управлявам.  

Терапията ми помогна да си върна съня и продуктивността през деня. Успях да преодолея тревожността, чувствам се по-спокойна и балансирана.

Ведър и аналитичен поглед върху ежедневните бизнес предизвикателства, които ми поднася деня. Увеличена работоспособност, тонус, памет и концентрация. Управлявам бизнес с 600 служители, обслужващи над 300 корпоративни клиента.

Посочените благоприятни ефекти, които усещам след като завърших NAD+ програма са от изключително значение за мен.

Лъчезар Петров

Лъчезар Петров

Собственик на Фасилити мениджмънт компании